E-mail
      

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯМИНАЛИ СЪБИТИЯ

Представяне на фирма "Геодетект" ЕООД в НАИМ при БАН

Националният археологически институт с музей при БАН (НАИМ при БАН) има удоволствието да Ви покани на представяне на фирма "Геодетект" ЕООД.
Представянето ще се проведе в Заседателната зала на НАИМ при БАН, София, пл. „Атанас Буров“ № 1 (срещу Президентството) в Деня на народните будители – 1 ноември 2016 г. (вторник) от 14.00 ч.
Основните дейности на фирма "Геодетект" ЕООД са подповърхностно картографиране, геодезия, кадастър, фотограметрия, картография и геоинформационни технологии. Фирмата е официален партньор на Конструкторско бюро „Панорама” (Москва, Русия), водещата руска компания в разработката и внедряването на софтуер в областта на геоинформационните технологии. Акцентите в представянето ще бъдат: откриване на нови обекти, 3D моделиране на вече открити обекти, структуриране и анализ на археологически данни.

15-та Международна научно-техническа конференция "ОТ СНИМКАТА КЪМ КАРТАТА": цифрови фотограметрични технологии"

От 26 до 29 октомври 2015 г. в Юкатан, Мексико се проведе 15-та Международна научнотехническа конференция "ОТ СНИМКАТА КЪМ КАРТАТА": цифрови фотограметрични технологии".
Ежегодната конференция "От снимката към картата: цифрови фотограметрични технологии" обединява най-добрите специалисти в отрасъла от десетки страни в света, открива пред тях великолепни възможности за професионално общуване и обсъждане на най-актуалните теми. Конференцията се провежда повече от 10 години. С всяка година географският обхват расте във все нови и нови страни. В тази година конференцията бeше в Мексико. За първи път толкова представителен форум се проведе в Латинска Америка, което свидетелства за големия интерес към този район и неговите перспективи в развитието на геоинформационните технологии. Представител на "Геодетект" ЕООД участва в конференцията.
Организатор на мероприятието беше компания "Ракурс". Конференцията протече в дружествена атмосфера в курортния комплекс El Dorado Royale на брега на Карибско море в крайбрежната ивица "Ривиера-Мая". Конференцията беше интересна и полезна. Освен научната програма за участниците бяха организирани посещения в археологическите райони Тулум, Коба и екскурзия в екоархеологическия парк Шкарет.
"Геодетект" ЕООД изразява признателност към организатора на конференцията.


Празник на геодезиста 2015 в Албена

На 27 март 2015 година в курортен комплекс Албена се проведе ежегодният Празник на геодезиста. Геодетект ЕООД бе сребърен спонсор, за което получи сертификат.
По време на деловата част Яна Липийска изнесе презентация на тема „Използване продуктите на Конструкторско бюро „Панорама” (Москва, Русия) в инфраструктурата за пространствени данни”.
В томболата един от участниците спечели лиценз за ползване на най-продавания продукт – Професионална ГИС „Карта 2011”, допълнен с „Комплекс за обработка на геодезически измервания” и „Комплекс за подготовка на карти за издаване”.
За нас | Услуги | Обучение | Събития | Контакти

Copyright © Geodetect Ltd.